Відбудеться зустріч учасників волонтерського проекту «Сонцелеви»

Суспільний запит на виховання соціально активної не байдужої особистості поставив перед освітянами запитання: як навчити людей застосовувати знання, вміння, таланти для вирішення конкретних життєвих завдань, проблем, брати на себе відповідальність за прийняті рішення та їх виконання, сформувати в них культуру благодійних стосунків з суспільством?

Частково ці проблеми допомагає розв’язати застосування досвіду волонтерських об’єднань, що працюють в різних сферах вирішення соціальних чи освітніх проблем. За підтримки Управління Освіти Львова та навчально-методичного центру освіти Львова, у навчальних закладах освіти розпочинає роботу світлий львівський волонтерський проект для дітей, молоді, активної педагогічної та батьківської громадськості.

Вже 9.11.2017р. о 15.00 год. відбудеться зустріч учасників волонтерського проекту «Сонцелеви» за адресою: пл. Д.Галицького, 4. Будемо раді бачити усіх учасників, що зголосились взяти участь у проекті, будемо знайомитись з волонтерами з різних сфер суспільної активності, обговорюватимемо роботу проекту та важливі питання актуальних суспільних потреб.

Наші експерти : директор благодійного товариства «Відкриваємо серця», та БФ «Із янголом на плечі» Юрій Федечко; волонтерка підтримки бійців АТО Софія Федина; засновниця «Львівської спільноти взаємодопомоги», автор проекту «Соціально кишеня» Христина Гупало; доцент Львівської політехніки, волонтерка Лариса Малинович та інші цікаві й активні краяни.

Список учасників проекту

Кiлькiсть переглядiв: 330