Запрошуємо усіх стати учасниками інтерактивної програми в зоні для дошкільнят на книжковому дитячому форумі для дітей «Космовізія»

/Files/images/2016-2017/doshkllya/20497411.jpg 1- 2 червня 2017 року НМЦО м. Львова запрошує усіх стати учасниками інтерактивної програми в зоні для дошкільнят на книжковому дитячому форумі для дітей «Космовізія», де цікаво та весело діти зможуть провести свій час.Наша мета формувати уміння комбінувати різні тематичні сюжети в єдиний ігровий сюжет, розширити тематику сюжетних ігор, ознайомити з роботою космонавтів у космосі, виховати сміливість, витримку, розширити словниковий запас дітей новими поняттями: «космічний простір», «космодром», «політ», «відкритий космос». Сприяти розвитку уявлень, у дітей старшого дошкільного віку, про космічний простір, Сонячну систему та планети, космічні тіла тощо.Розвивати творчу уяву, фантазію, уміння імпровізувати; виховувати взаємодопомогу, доброзичливе ставлення один до одного. Залучити батьків до спільної ігрової діяльності.

Усе це буде проходити у формі рухливих ігор. Адже рухливі ігри — це важливий засіб усебічного виховання дітей дошкільного віку, який має значний вплив на виховання морально-вольових якостей. При колективних іграх у дітей формується по¬няття про норми громадської поведінки, виробляються організа¬ційні навички, виховуються стійкість, сильна воля, витримка. Спільний інтерес, викликаний грою, об’єднує дітей у дружній колектив. Рухливі ігри також впливають на розумовий розвиток дітей, допомагаючи уточнити уявлення про навколишній світ, різні явища природи тощо. Виконуючи різні ролі, діти на практиці з’ясовують здобуті знання про життя.

Чекаємо на вас:

1.06.2017р. 12.00-15.00 год.

2.06.2017р 13.00-16.00 год

Кiлькiсть переглядiв: 107